reading room

Interco Projects were selected to install the new office partitioning for the Reading Room, an international Digital Consultancy in their new London Headquarters based in Holborn.

The fast track project on two floors was completed by Interco in just 4 weeks from appointment to completion and comprised of British Gypsum Gypwall Classic drywall partitioning, double skinned with acoustic insulation, a smooth tape jointed and painted finish and providing upto 49dB Sound Insulation.

The bespoke pre-finished Oak veneered solid core doors and Solid Oak frames were manufactured in the UK and supplied by Komfort Workspace and the frameless toughened glass office fronts were made to measure with coordinated powder coated RAL coloured framework all manufactured in Park Royal, London and provided by Lizzanno Partitions.